Halil İbrahim’in Başarı Hikayesi

Merhabalar,

Ben Eskişehir Üniversitesi Fen-Edebiyet Fakültesi mezunu Halil İbrahim Ateş.

Yaklaşık 5 yıldır özel bir okulda Edebiyat Öğretmenliği yapmaktayım. Daha önce de 5 yıl dershane ve özel dersler vererek mesleğim de tecrübe kazanma ve bilgilerimi öğrencilerim ile paylaşma imkanım oldu.

Sizlerin de bildiği üzere, eğitim; yaşam boyu sürecek bir gelişim sürecidir. Ben de bu farkındalık ile mesleğim de daha fazla uzmanlaşarak öğrencilerime maksimum fayda sağlamak adına eğitimler araştırıyorum ve içime sinen eğitimler olduğu zaman da hiç vakit kaybetme den eğitimlere başvuru yapıyorum.

Uzun zamandır araştırdığım ancak eğitimi alacağım kaliteli bir yer bulamadığım için beklediğim Öğrenci Koçluğu Eğitimi ve Eğitim Danışmanlığı eğitimini sonunda alma fırsatı yakaladım. Bunun için de gerçekten çok huzurluyum. Huzurlu olmamın bir diğer sebebi ise aldığım eğitimin gerçekten çok kaliteli olması. Eğitimi aldığım günden itibaren tüm öğretmen arkadaşlarıma ve kendini bu yönde geliştirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Aldığım eğitim, öğrenciler ile olan iletişimime o kadar katkısı oldu ki, sanki mesleğime yeni başlamış kadar heyecanlıyım. Çünkü artık benden ne istediklerini daha net anlıyor, gelişim süreçlerini öğrencilere göre belirleyip maksimum fayda sağlayabiliyorum. Şuan da yaptığım işten duyduğum mutluluk ve olumlu dönüş almak harika bir şey. .

Eğitimnet Akdemi den eğitim almak isteyenlere tavsiyem, kesinlikle sonuna kadar güvenin. Müşteri memnuniyetine bu kadar önem veren bir kurum bulmak gerçekten çok zor. En zor insanlarla bile iletişimleri çok kuvvetli. Kendim den biliyorum J

Her şey için çok teşekkürler Eğitimnet Akademi Ailesi.

Halil İbrahim Ateş
Aldığı Eğitim: Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı

Eğitimnet Akademi
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart